امروز با یکی از خاص ترین مدهای یوروتراک 2 ، انیمیشن باز شدن درب تمام کامیون های ولوو در خدمت شما هستم ، این مد توسط Tiozão Gamer برای بازی یوروتراک 2 طراحی و آماده شده که شما با زدن کلیدی که برای شیشه بالابر تعریف کردید میتونید درب های کامیون رو به دلخواه باز یا بسته کنید که آموزش این ترفند در این پست قابل مشاهده میباشد .
📥 برای دانلود این مد به ادامه مطلب مراجعه کنید
تصاویر مد :
ویدئو تست مد :
نقاط قوت مد :
– حجم مناسب
– طراحی بدون نقص
– ابزار تیونینگ
نقاط ضعف مد :
–
نکته ها
– به هیچ عنوان در هنگام نصب مد زیاده روی نکنید و حداکثر ۵ الی ۶ مد رو همزمان در بازی فعال کنید .
– مدهایی که با یک موضوع هستند را سعی کنید اجرا نکنید به عنوان مثال وقتی مد مپی رو فعال کردید دیگه مد مپی رو به جزء یکی فعال نکنید
– حتما ورژن بازیتون با ورژن ذکر شده در پایین لینک دانلود یکی باشه .
– ۱۰۰ درصد مدهایی که در گیم مدز در بخش یوروتراک ۲ و آمریکن تراک قرار میگیره تست شده هستن و مشکلی ندارن .
– ورژنی که در زیره لینک دانلود ذکر شده بدین معناس که فقط روی همون ورژن تست شده و روی دیگر ورژن های مورد نظر شما مد تست نشده و از سالم یا خراب بودن مد در ورژن های بالا یا پایین تر از ورژن ذکر شده در پست مطلع نیستیم .
ویژگی ها
خرید از فروشگاه : مستقل
اسکرین شات ها : www.GameMods.ir
منبع : گیم مدز
راهنمای نصب
محتویات فایل زیپ ( .scs یا .zip ) را در مسیر زیر کپی کنید C:\Users\Documents\AmericanTruckSimulator\mod بعد از کپی وارد بازی شوید و قبل از انتخاب سیو به قسمت ModManagerرفته و تیک های مد مربوطه را فعال کنید سپس روی Confirm کلیک کرده و وارد بازی شید و از بازی لذت ببرید .
» راهنمای ترفند باز و بسته کردن شیشه و دربها
[aparat id=’7ZHQI’]
🔔 کانال تلگرام ما را دنبال کنید :
☑ کانال تلگرام گیم مدز
.
☑ پیج اینستاگرام گیم مدز


















سلام اصلا در ها باز نمی شه می شه بیشتر راه نمای کنید
آموزش تو پست هست